Bill Gates en Richard Branson hebben tijdens CES 2020 over Crypto Trader gesproken.

Deze technische genieën hebben miljardenbedrijven opgebouwd door oplossingen voor complexe problemen op het gebied van bijvoorbeeld online betalingen, computers en transport te bieden. Nu pakken ze het wereldwijde probleem van welvaartsongelijkheid aan door iedereen - hoe rijk of arm een persoon ook is - de mogelijkheid te bieden om genoeg geld te verdienen om een gelukkig en bevredigend leven te kunnen leiden .

Maar werkt het systeem wel echt?

De beste manier om die vraag te beantwoorden was om de beweringen van Elon Musk eens op de proef te stellen. We stelden een account in en stortten het eerste bedrag van € 250.

Toen hoefden we alleen nog maar op de “Start” knop te drukken. De software zou blijkbaar de rest voor ons doen.

Voordat we ook maar de kans hadden om op de vragen van iedereen te reageren, onderbrak Musk ons en zei met een grote glimlach op zijn gezicht: "Ik steeg al na 8 minuten naar €298.42".

Als je in 2010 slecht €100 in digitale valuta’s had geïnvesteerd, zou je nu een dividend van €75 miljoen ontvangen!

Meld je hier aan en begin te profiteren!

Wij besloten om het platform dat Musk gebruikte nog eens te testen om te zien of het echt mogelijk was om geld te verdienen of dat het misschien een eenmalige zaak was.

Zo werkt het: We ontdekten al snel dat het platform 2% commissie rekent op de winst die een gebruiker genereert en je moet minimaal € 250 storten om te kunnen gaan beginnen. Dat geld is je eerste investering en de handelssoftware gebruikt het om mee te handelen.

Ook ontdekten we dat het algoritme geld verdient door te kopen als de koers stijgt EN als de koers daalt. Dat wordt ‘short-selling’ genoemd en het platform doet dat automatisch voor je.


0 Comments:

Post a Comment

Labels

Translate

Popular Posts

Recent Posts